Tarjouskoodit

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Käytäntö

Google ja sen kumppanit jakavat toisinaan Google Ads ‑tarjouskoodeja. Näillä tarjouskoodeilla voit lunastaa Google Ads ‑tilillesi myönnettyjä hyvityksiä. Jokaisen tarjouksen käyttöehdot voivat vaihdella maan tai tarjouksen mukaan, joten tarkista kaikki tiedot tarjousmateriaalista. Tarjouskoodien yleiset käyttöehdot on kerrottu alla.

Miten tämä käytäntö vaihtelee eri maissa?

Klikkaamalla alla olevia linkkejä näet Google Adsin tarjouskoodien käyttöä koskevat yleiset käyttöehdot kyseisessä maassa.

Esimerkkejä

Sallittu Ei sallittu
  • Uuden Google Ads ‑tilin luominen ja sähköpostitse saadun tarjoushyvityksen käyttäminen tämän jälkeen
  • Google Ads ‑tarjoushyvitysten myynti
  • Useamman kuin yhden asiakaskohtaisen tarjoushyvityksen käyttäminen

Mitä tapahtuu, jos rikon tätä käytäntöä?

Tilin jäädyttäminen: Tili saatetaan jäädyttää, jos rikkomuksia on useita tai jos ne ovat vakavia. Jos näin tapahtuu, kaikki jäädytetyn tilin mainokset lakkaavat näkymästä emmekä enää ota vastaan mainoksia sinulta. Myös kaikki tiliin liitetyt muut tilit saatetaan jäädyttää pysyvästi, ja uudet tilit voidaan jäädyttää automaattisesti jo luontivaiheessa. Lue lisää jäädytetyistä tileistä.

Yhteystiedot

Jos sinulla on vielä kysyttävää tästä käytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevan linkin kautta. Klikkaamalla linkkiä pääset lomakkeeseen, jolla voit lähettää mainosten hyväksymistä ja mainoskäytäntöjä koskevat kysymyksesi meille.

Ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen