Kampagnekoder

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Hvad er politikken?

Google og vores partnere distribuerer af og til kampagnekoder til Google Ads. Disse kampagnekoder kan bruges til at indløse kredit, der bliver tildelt på din Google Ads-konto. Vilkårene og betingelserne for promoveringer kan variere fra land til land og fra promovering til promovering, så husk at tjekke alle oplysninger i promoveringsmaterialet. For at gøre det lettere har vi indsat en liste over generelle vilkår og betingelser for vores kampagnekoder i sektionen nedenfor.

Hvordan adskiller politikken sig fra land til land?

Klik på et land nedenfor for at få vist de generelle vilkår og betingelser for brug af Google Ads' kampagnekoder.

Eksempler

Acceptabelt Ikke tilladt
  • Åbning af en ny Google Ads-konto og efterfølgende anvendelse af en kampagnekredit, du har modtaget med posten
  • Salg af Google Ads-kampagnekredit
  • Brug af mere end én kampagnekredit pr. kunde

Hvad sker der, hvis jeg overtræder denne politik?

• Kontosuspendering: Hvis du gør dig skyldig i flere overtrædelser eller en alvorlig overtrædelse, kan din konto blive suspenderet. Hvis det sker, bliver der ikke længere vist annoncer på den suspenderede konto, og vi accepterer muligvis heller ikke længere annoncer fra dig. Relaterede konti kan også blive suspenderet permanent, og eventuelle nye konti, du opretter, bliver muligvis suspenderet automatisk i forbindelse med oprettelsen. Få flere oplysninger om suspenderede konti

Kontaktoplysninger

Hvis du har flere spørgsmål om denne politik, kan du kontakte os via nedenstående link. Du videresendes til formularen "Annoncegodkendelser og -politikker", hvor du kan skrive til os vedrørende dit problem.

Kontakt Google Ads Support