Kampagnekoder

Hvad er politikken?

Google og vores partnere distribuerer af og til salgsfremmende koder til Google-annoncering. Disse kampagnekoder kan bruges til at indløse kredit, der bliver tildelt på din Google Ads-konto. Der kan gælde forskellige vilkår og betingelser for hver enkelt promovering, afhængigt af land eller promovering, så husk at tjekke alle detaljerne i promoveringsmaterialet. For at gøre det lettere har vi indsat en liste over generelle vilkår og betingelser for vores kampagnekoder i sektionen nedenfor.

Hvordan er denne politik forskellig fra land til land?

Klik på et land nedenfor for at få vist de generelle vilkår og betingelser for brug af Google Ads' kampagnekoder.

Eksempler

Acceptabelt Ikke acceptabelt
  • Åbning af en ny Google Ads-konto og derefter anvendelse af en kampagnekredit, du har modtaget med posten
  • Salg af Google Ads-kampagnekreditter
  • Brug af mere end én kampagnekredit pr. kunde

Hvad sker der, hvis jeg overtræder denne politik?

• Kontosuspendering: En konto kan blive suspenderet, hvis du har flere overtrædelser eller en alvorlig overtrædelse. Hvis dette sker, vil der ikke længere blive vist nogen annoncer på den suspenderede konto, og vi accepterer muligvis ikke annoncer fra dig længere. Relaterede konti kan også blive suspenderet permanent, og dine nye konti kan blive suspenderet automatisk ved opsætningen. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Kontaktoplysninger

Hvis du har flere spørgsmål om denne politik, kan du kontakte os via nedenstående link. Du videresendes til formularen "Annoncegodkendelser og -politikker", hvor du kan skrive til os vedrørende dit problem.

Kontakt Google Ads Support