Opdatering af Google Ads-politikker (august 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I november 2023 bliver Google-politikkerne opdateret for at afspejle det faktum, at der fra da af indføres begrænsninger med hensyn til antal eksponeringer i bestemte annoncevisningsscenarier, hvor der er stor risiko for misbrug og/eller en dårlig brugeroplevelse. I disse specifikke scenarier er det kun kvalificerede annoncører, som kan køre annoncer uden begrænsning.

Google indfører muligvis begrænsninger med hensyn til ikke-kvalificerede annoncørers annoncer, hvis relationen mellem annoncøren og det brand, der nævnes i annoncen, er uklar, eller hvis der er tale om generiske annoncer uden nogen som helst form for branding. Selvom annoncøren måske ikke har haft til hensigt at vildlede brugerne eller angive urigtige oplysninger om sig selv eller sin virksomhed, kan disse scenarier forvirre brugerne og give dem indtryk af, at de interagerer med en helt anden annoncør. Det er ikke sikkert, at sådanne annoncer overtræder Google Ads-politikkerne, men de øger ikke desto mindre risikoen for misbrug og/eller en dårlig brugeroplevelse. Derfor bliver nogle annoncører underlagt begrænsninger med hensyn til kørsel af brandede og generiske annoncer, indtil der er opbygget tilstrækkelig tillid blandt brugerne og hos Google til, at der kan opnås status som kvalificeret annoncør.

Indførelsen af denne politik medfører ingen begrænsninger med hensyn til kvalificerede annoncørers annoncer. Beslutningen om, hvorvidt en annoncør kan opnå status som kvalificeret, træffes ud fra en række forskellige kriterier, heriblandt kontoattributter, kontooprettelsesdato, historik med hensyn til overholdelse af vores politikker og status med hensyn til identitetsverificering. Du kan få flere oplysninger i politikken vedrørende begrænset annoncevisning.

Bemærk! Denne politik indgår ikke som en del af Googles aktuelle politikker vedrørende certificering, som er indført for at forhindre ikke-certificerede annoncører i at vise bestemte annoncer. Få flere oplysninger om kvalifikationskravene med hensyn til annoncevisning.

Opslået i august 2023