Actualització de les polítiques de Google Ads (agost de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2023, Google actualitzarà les seves polítiques per limitar les impressions en determinats escenaris de difusió d'anuncis que tinguin més possibilitats de provocar un ús abusiu o una mala experiència per als nostres usuaris. En aquests escenaris concrets, només els anunciants qualificats podran publicar anuncis sense limitacions.

Google pot limitar els anuncis d'anunciants no qualificats quan la relació entre l'anunciant i la marca que es menciona a l'anunci sigui poc clara, o quan es tracti d'anuncis genèrics sense la presència de cap marca. Tot i que és possible que un anunciant no tingui cap intenció d'enganyar els usuaris ni de falsejar informació de manera conscient, aquests escenaris poden confondre els usuaris i fer-los creure que estan interaccionant amb l'anunciant que els interessa. Pot ser que aquests anuncis no infringeixin les polítiques de Google Ads, però tenen més possibilitats de provocar un ús abusiu o una mala experiència per als nostres usuaris. Com a conseqüència, alguns anunciants veuran limitada la capacitat de publicar anuncis de marca i genèrics fins que es guanyin la confiança de Google i dels nostres usuaris a fi d'esdevenir anunciants qualificats.

Els anuncis dels anunciants qualificats no es veuran afectats per aquesta política. Per determinar si un anunciant està qualificat, s'avaluaran diversos criteris, com ara els atributs i la longevitat del compte, l'historial de compliment de les polítiques i l'estat de la verificació d'identitat. Consulteu la política de difusió d'anuncis limitada per obtenir més informació.

Tingueu present que aquesta política és independent de les certificacions existents de Google que prohibeixen als anunciants sense certificació difondre anuncis específics. Obteniu més informació sobre la idoneïtat per a la difusió d'anuncis.

(Publicat l'agost de 2023)