Actualitzacions de la política de productes i serveis financers (agost 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Presentem requisits de verificació nous per a determinats anunciants de serveis financers

Google actualitzarà la seva política de productes i serveis financers per introduir requisits de verificació nous per als anunciants que incloguin Itàlia i Turquia a la segmentació. Començarem a aplicar la política el dia 1 de novembre de 2023 i és possible que tardi entre sis i vuit setmanes a implementar-se del tot. Un cop sigui efectiva, els anunciants que no hagin completat correctament el procés de verificació nou ja no podran mostrar anuncis de serveis financers en aquests països. Anteriorment, Google va introduir requisits de la verificació de serveis financers a Alemanya, Austràlia, el Brasil, Espanya, França, l'Índia, Indonèsia, Portugal, el Regne Unit, Singapur i Taiwan.

Tingueu en compte que les agències i altres clients de Google Ads que gestionin campanyes publicitàries en nom dels anunciants afectats també hauran d'obtenir la verificació.

Per anunciar serveis financers a Itàlia o Turquia a partir de l'1 de novembre, els anunciants que estiguin regulats directament ("Anunciants Propis" o "Anunciants Autoritzats") per l'organisme regulador de serveis financers (1) hauran d'obtenir la verificació a través del nostre partner de compliment extern G2, i, després, (2) hauran de sol·licitar la verificació de serveis financers a Google. Com a part del procés de verificació, G2 preguntarà als anunciants el tipus de serveis financers que proporcionen, si tenen llicència per proporcionar aquests serveis i el seu número de registre, entre altres coses. Els anunciants han de demostrar que l'organisme regulador de serveis financers rellevant els autoritza directament per dur a terme activitats de serveis financers o que estan exempts d'aquest requisit. Un cop G2 els hagi verificat, els anunciants hauran de sol·licitar a Google la verificació de serveis financers mitjançant el codi únic de verificació que rebin de G2.

Els anunciants que prestin o promocionin serveis financers amb l'aprovació d'un Anunciant Propi o d'un Anunciant Autoritzat, però que no tinguin l'autorització directa de l'organisme regulador per prestar aquests serveis ("Anunciants Externs Aprovats") no podran sol·licitar la verificació. L'Anunciant Propi o l'Anunciant Autoritzat haurà de sol·licitar la verificació en nom seu.

El nostre partner de compliment, G2, començarà a processar sol·licituds de verificació de serveis financers el 31 d'agost de 2023.

Per obtenir més informació sobre els nous requisits de verificació de serveis financers i iniciar la verificació, consulteu els enllaços a continuació.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, inicieu i completeu la verificació o bé traieu aquests anuncis abans que es comenci a aplicar la política.

(Publicat l'agost de 2023)