Opdateringer af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (juli 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I august 2023 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester, hvilket indebærer, at det derefter ikke længere er tilladt at annoncere for komplekse spekulative finansielle produkter i Spanien. Her er nogle eksempler på de komplekse spekulative finansielle produkter, som det med indførelsen af denne nye politik ikke længere er tilladt at annoncere for:

• Differencekontrakter
  • Finansiel spreadbetting
  • Forex-handel med rullende spotkontrakter og relaterede former for spekulative produkter

Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik den 3. august 2023.

Opslået i juli 2023