Opdateringer af politikken vedrørende sundhed og medicin (oktober 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober 2023 bliver der foretaget to opdateringer af Google Ads-politikken vedrørende sundhed og medicin:

• Ordlyden i politikken vedrørende salg af receptpligtig medicin bliver opdateret for at præcisere omfanget, og politikkens navn bliver ændret til politikken vedrørende tjenester med relation til receptpligtig medicin. Denne opdatering medfører ingen ændring med hensyn til Googles håndhævelse af denne politik. Den 10. oktober 2023 bliver siden med politikken vedrørende sundhed og medicin opdateret, så den afspejler den nye ordlyd.
  • De dele af politikken vedrørende sundhed og medicin, der er specifikke for Frankrig, bliver opdateret, så LegitScript-certificerede telemedicinudbydere må promovere deres tjenester i Frankrig. Vi begynder at håndhæve denne politik den 10. oktober 2023.

Siden med politikken vedrørende sundhed og medicin bliver opdateret, så den afspejler følgende ordlyd:

Tjenester med relation til receptpligtig medicin

Google har indført begrænsninger med hensyn til promovering af tjenester med relation til onlinebaseret receptudskrivning, udlevering og salg af receptpligtig medicin. Virksomheder, der er underlagt denne politik, omfatter, men er ikke begrænset til, onlineapoteker og telemedicinudbydere.

Vi fastslår, om en annoncør promoverer denne type tjenester, ud fra en række forskellige faktorer, f.eks. annonce-, website- og/eller appindhold samt de produkter og tjenester, der tilbydes. Af hensyn til brugernes sikkerhed og af forskellige andre årsager har vi valgt en forholdsvis restriktiv tilgangsvinkel med hensyn til håndhævelsen af denne politik, især hvad angår landingssider, hvor der linkes eller henvises til indhold, som formidler eller tilsyneladende formidler onlinebaseret receptudskrivning, udlevering eller salg af medicin.

Lande

Google tillader kun promovering af bestemte tjenester med relation til receptpligtig medicin i disse lande: Australien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Hongkong, Israel, Japan, Kenya, Kina, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Portugal, Rusland, Slovakiet, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Tjekkiet, Tyskland, USA og Østrig. Du kan få nærmere oplysninger om, hvilke typer tjenester der må promoveres, og se kravene for hvert land i de respektive landespecifikke afsnit i politikken vedrørende sundhed og medicin.

Søgeord

I henhold til denne politik giver Google certificerede annoncører tilladelse til at byde på søgeord, der indeholder lægemiddelnavne på receptpligtig medicin, i følgende lande (og kun disse): Australien, Canada, Danmark, Israel, Japan, Kenya, Nederlandene, New Zealand, Norge, Portugal, Slovakiet, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, USA og Østrig.

Certificering

Annoncører skal certificeres af Google for at kunne vise annoncer for tjenester med relation til receptpligtig medicin (nedenfor kan du se, hvordan du ansøger). Certificeringskravene varierer fra land til land. Tjek de landespecifikke begrænsninger for hver land, du har tænkt dig at annoncere i.

De landespecifikke dele af politikken vedrørende sundhed og medicin bliver opdateret for at afspejle en politikændring for Frankrig:

Frankrig

Produkt

Tilladt?

Tjenester med relation til receptpligtig medicin

ja, bekræftet Tilladt med begrænsninger

Google tillader, at udbydere, der er akkrediteret via LegitScripts Healthcare Merchant Certification and Monitoring Program promoverer telemedicintjenester (programmet udbyder telemedicinsk certificering til virksomheder, som tilbyder virtuelle sundhedstjenester og faciliterer udskrivning af recepter). Annoncører må ikke promovere receptpligtig medicin via deres annoncer, landingssider og søgeord.

Få flere oplysninger, eller ansøg om LegitScript-certificering.

Annoncører skal også være certificeret af Google. Se, hvordan du ansøger.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

(Opslået i august 2023)