Actualitzacions de la política d'assistència sanitària i medicaments (octubre de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'octubre de 2023, hi haurà dues actualitzacions de la política d'assistència sanitària i medicaments de Google Ads:

• El text de la política de venda de medicaments amb recepta s'actualitzarà a fi d'aclarir-ne l'abast, i el nom de la política es canviarà a Serveis de medicaments amb recepta. Aquesta actualització no alterarà les mesures d'aplicació de Google d'aquesta política. La pàgina de la política d'assistència sanitària i medicaments s'actualitzarà el 10 d'octubre de 2023 per reflectir el text nou.
  • Els requisits específics per a França de la política d'assistència sanitària i medicaments s'actualitzaran a fi de permetre als proveïdors de telemedicina certificats per LegitScript promocionar els seus serveis a França. Començarem a aplicar aquesta política el 10 d'octubre de 2023.

La pàgina de la política d'assistència sanitària i medicaments s'actualitzarà a fi de reflectir el text següent:

Serveis de medicaments amb recepta

Google restringeix la promoció dels serveis relacionats amb la facilitació de receptes, la dispensació i la venda en línia de medicaments amb recepta. Les empreses subjectes a aquesta política inclouen, entre d'altres, les farmàcies en línia i els proveïdors de telemedicina.

Determinem si un anunciant promociona aquests serveis basant-nos en diversos factors, com ara el contingut dels anuncis, del lloc web o de l'aplicació, així com els productes o els serveis que ofereix. Per garantir la seguretat dels usuaris, entre altres motius, pequem de previnguts a l'hora d'aplicar aquesta política, especialment pel que fa a les pàgines de destinació que enllacen o fan referència a contingut que de qualsevol manera sembli indicar o facilitar les receptes, la dispensació o la venda en línia de medicaments.

Països

Google només permet promocionar alguns serveis relacionats amb els medicaments dispensats amb recepta als països següents: Alemanya, Austràlia, Àustria, Brasil, Canadà, Dinamarca, Eslovàquia, Estats Units, França, Hong Kong, Israel, Japó, Kènia, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Rússia, Suècia, Taiwan, Txèquia i Xina. Consulteu la secció dels requisits específics per a cada país de la política d'assistència sanitària i medicaments per obtenir informació sobre els tipus de serveis que es poden promocionar i els requisits en cada país.

Paraules clau

En virtut d'aquesta política, Google permet fer ofertes per paraules clau que continguin termes relacionats amb medicaments dispensats amb recepta als anunciants certificats dels països següents: Alemanya, Austràlia, Àustria, Canadà, Dinamarca, Eslovàquia, Estats Units, Israel, Japó, Kènia, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Portugal, Regne Unit i Txèquia.

Certificació

Els anunciants han d'obtenir la certificació de Google per poder difondre anuncis de serveis de medicaments dispensats amb recepta. Consulteu com podeu sol·licitar-la a sota. Els requisits per obtenir la certificació varien segons el país. Consulteu les restriccions específiques de cada país en què vulgueu fer publicitat.

Els requisits específics de cada país de la política d'assistència sanitària i medicaments s'actualitzaran a fi de reflectir un canvi en la política per a França:

França

Producte

Es permet?

Serveis de medicaments amb recepta

sí, confirmat Es permet amb limitacions

Google permet promocionar serveis de telemedicina als proveïdors acreditats pel programa de supervisió i certificació de comerciants del sector sanitari de LegitScript, que ofereix una certificació de telemedicina a les empreses que proporcionen serveis d'assistència sanitària virtual i faciliten receptes. Els anunciants no poden promocionar medicaments dispensats amb recepta als anuncis, a les pàgines de destinació ni a les paraules clau.

Obteniu més informació sobre la certificació de LegitScript, o bé sol·liciteu-la.

Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google. Consulteu com podeu sol·licitar-la.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim set dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat l'agost de 2023)