Oppdatering av kravene til adresseelementer (desember 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2023 oppdaterer Google kravene til adresseelementer.

Hensikten med denne oppdateringen er å tydeliggjøre hvilke typer adresseelementer som ikke er tillatt i Google Ads. Beliggenheter som er stengt, som Google ikke gjenkjenner, eller som ikke samsvarer med bedriften bak annonsen, kan ikke brukes som adresseelementer. I tillegg forbyr vi bruk av elementer med produkter og tjenester som ikke samsvarer med den spesifiserte beliggenheten.

Du finner mer informasjon i artikkelen om krav til adresseelementer i brukerstøtten for Google Ads.

(Lagt ut 20. november 2023)