Opdatering af kravene vedrørende lokationsaktiver (december 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I december 2023 opdaterer Google kravene vedrørende lokationsaktiver.

Med denne opdatering tydeliggøres det, hvilke typer lokationsaktiver der ikke er tilladt i Google Ads. Opdateringen medfører, at lokationer, som er blevet lukket, som ikke genkendes af Google, eller som ikke stemmer overens med den virksomhed, annoncen køres på vegne af, ikke er tilladt som lokationsaktiver, og det samme gælder aktiver med produkter eller tjenester, som ikke stemmer overens med den anførte lokation.

Se artiklen Krav vedrørende lokationsaktiver i Google Ads for at få flere oplysninger.

Opslået den 20. november 2023