Oppdatering av kravene til YouTube-annonser (august 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

15. august oppdaterer Google kravene til YouTube-annonser.

Denne oppdateringen gjøres for å forbedre organiseringen av siden og tydeliggjøre hvilke kanaler annonsører kan bruke hvis de vil anke en avgjørelse om manglende godkjenning av annonser som de mener er i tråd med kravene til YouTube-annonser. Denne tydeliggjøringen har ingen innvirkning på dagens håndhevelse av retningslinjene. Du trenger ikke å gjøre noe.

Se mer om dette i artikkelen Krav til YouTube-annonser i brukerstøtten for Google Ads.

(Lagt ut i juli 2023)