Opdatering af kravene mht. YouTube-annoncer (august 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Den 15. august opdaterer Google kravene mht. annoncer på YouTube.

Formålet med denne opdatering er at gøre siden mere overskuelig og præcisere, hvordan man som annoncør kan indsende en appel angående en afvisning, hvis man mener, at de afviste annoncer overholder kravene mht. annoncer på YouTube. Denne præcisering har ingen betydning for den aktuelle håndhævelse af politikken, og der er ikke behov for yderligere handling i denne forbindelse.

Læs artiklen Krav mht. annoncer på YouTube i Google Ads for at få flere oplysninger.

Opslået i juli 2023