Actualització dels requisits dels anuncis de YouTube (agost de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 15 d'agost, Google actualitzarà els requisits dels anuncis de YouTube.

Aquesta actualització millora l'organització de la pàgina i aclareix els camins a través dels quals els anunciants poden apel·lar contra un rebuig si creuen que els anuncis rebutjats compleixen els requisits dels anuncis de YouTube. Aquest aclariment no afectarà la mesura d'aplicació existent. No cal que feu res més.

Per obtenir més informació, consulteu l'article Requisits dels anuncis de YouTube a Google Ads.

(Publicat el juliol de 2023)