Päivitys Google Adsin rahoituspalvelutodennusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa koskevaan käytäntöön (heinäkuu 2023)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää syyskuussa 2023 rahoituspalvelutodennusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa koskevaa käytäntöään niin, että kaikilla todennuksen hakijoilla pitää olla Google Ads ‑tilillään yhteyshenkilö FCA:n rekisteröimässä yrityksessä. Yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen verkkotunnuksen pitää olla sama kuin FCA:n rekisteröimällä yrityksellä.

(Julkaistu heinäkuussa 2023)