Actualitzacions de la política d'assistència sanitària i medicaments (agost de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

L'agost de 2023, Google actualitzarà la política d'assistència sanitària i medicaments per permetre la publicitat dels medicaments dispensats sense recepta de fabricants de productes farmacèutics a Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia i el Vietnam. Els requisits específics per a aquests països s'actualitzaran per reflectir la nova política:

Indonèsia, Malàisia, Singapur i Tailàndia

Producte Es permet?
Fabricants de productes farmacèutics

sí, confirmat Es permet amb limitacions

Google permet que els fabricants de productes farmacèutics promocionin medicaments dispensats sense recepta de conformitat amb la legislació local.

Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google. Obteniu informació sobre com podeu sol·licitar-la.

Vietnam

Producte Es permet?
Fabricants de productes farmacèutics

sí, confirmat Es permet amb limitacions

Google permet que els fabricants de productes farmacèutics certificats per LegitScript promocionin medicaments dispensats sense recepta de conformitat amb la legislació local.

Obteniu més informació sobre la certificació de LegitScript, o bé sol·liciteu-la. Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google. Vegeu com podeu sol·licitar-la.

Per obtenir més informació i consultar com podeu sol·licitar-la, vegeu la política d'assistència sanitària i medicaments.

(Publicat el juliol de 2023)