Oppdatering av programmet for annonsørbekreftelse (juni 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juni 2023 oppdaterer Google programmet for annonsørbekreftelse for å sikre større tydelighet og bedre lesbarhet. Hensikten med denne oppdateringen er å tydeliggjøre tidsfristene i bekreftelsesprosessen og legge til en detaljert veiledning i den produktintegrerte bekreftelsesflyten for byråer.

Omfanget og håndhevelsen av retningslinjene for programmet for annonsørbekreftelse blir ikke endret.

(Lagt ut 19. juni 2023)