Oppdatering av retningslinjene om omgåelse av systemer (juli 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juli 2023 oppdateres Google Ads-retningslinjene om omgåelse av systemer for å tydeliggjøre at gjentatte og samtidige brudd på retningslinjene i flere kontoer med samme eier er forbudt. Forbudet gjelder også bruk av to eller flere kontoer for å publisere annonser som bryter noen av Google Ads-retningslinjene.

Vi tar brudd på disse retningslinjene svært alvorlig, og vi anser dem som grove brudd. Hvis vi oppdager brudd på disse retningslinjene, sperrer vi Google Ads-kontoene dine umiddelbart og uten forvarsel. Deretter kan du aldri mer annonsere med Google Ads.

(Lagt ut i juli 2023)