Opdatering af politikken vedrørende omgåelse af systemer (juli 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juli 2023 bliver Google Ads-politikken vedrørende omgåelse af systemer opdateret for at præcisere, at gentagne og samtidige politikovertrædelser på en eller flere konti ikke er tilladt, herunder upload via to eller flere konti af annoncer, der overtræder denne eller en hvilken som helst anden Google Ads-politik.

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik og betragter dem som grove. Hvis vi konstaterer, at du overtræder denne politik, bliver dine Google Ads-konti suspenderet med det samme uden varsel, og du har i så fald ikke længere lov til at annoncere via os.

(Opslået i juli 2023)