Päivityksiä rahapelejä koskevaan käytäntöön (toukokuu 2023)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

23.6.2023 – Rahapeleihin liittyvää sisältökategoriaa koskeva päivitys: Aiemmassa päivityksessä olleet viittaukset kivijalkakasinoihin poistetaan tämän päivityksen yhteydessä.

Google päivittää 29.6.2023 rahapelejä koskevan käytäntönsä Belgiaan liittyvät vaatimukset. Päivityksen syynä ovat paikallisiin lakeihin äskettäin tehdyt muutokset. Nykyinen käytäntöteksti korvataan alla olevalla 29.6.2023:

Belgia

Tuote Onko sallittu? Tiedot
Verkkorahapelit No issues detected and positive check mark icon Sallittu tietyin rajoituksin

Google sallii alla mainittuja verkkorahapelejä koskevat mainokset, kunhan mainostaja on Kruispuntbank van Ondernemingenilta (KBO) toimiluvan saanut, rekisteröitynyt operaattori ja esittänyt voimassa olevan toimiluvan.

• Lottoarvonnat
  • Verkkokasinopelit
  • Verkkobingo
  • Verkkorahapelit
  • Urheiluvedonlyönti

Mainostajalla on lisäksi oltava Googlen myöntämä mainontalupa. Tarkemmat hakuohjeet löydät täältä.

Mainostajien on haettava mainontalupaa.

Rahapelejä koskevan käytännön sivu päivitetään, kun päivitetty käytäntö astuu voimaan.

(Julkaistu toukokuussa 2023)