Sådan bruges automatisering til moderering af indhold

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Annoncer bliver gennemgået for at sikre, at de overholder Google Ads-politikkerne, og at de er passende for alle. De fleste annoncer bliver gennemgået inden for én hverdag.

Vi bruger en kombination af Googles AI og manuel evaluering for at registrere og fjerne annoncer, som overtræder vores politikker og har en skadelig indvirkning på brugerne og hele Google Ads-økosystemet. De teknologier, vi benytter i forbindelse med håndhævelsen af politikkerne, er muligvis baseret på Googles AI med udgangspunkt i menneskelige kontrollanters afgørelser i bestræbelserne på at beskytte brugerne og opretholde sikkerheden på vores annonceplatforme. Indhold, der overtræder vores politikker, bliver enten fjernet vha. Googles AI eller (hvis der er behov for en grundigere gennemgang) rapporteret med henblik på yderligere gennemgang, som udføres af specialister og analytikere, der foretager indholdsrelaterede evalueringer, som muligvis ikke kan udføres alene vha. algoritmer, f.eks. hvis der forudsættes indsigt i annoncekonteksten. Resultaterne af disse manuelle gennemgange bruges derefter som hjælp til at generere data, der kan gøre vores maskinlæringsmodeller endnu bedre.

Når vi gennemgår indhold eller konti for at fastslå, om vores politikker er overtrådt, tager vi højde for en række forskellige oplysninger, heriblandt oplysninger om annoncematerialet (f.eks. annoncetekst og søgeord samt eventuelt billed- og videoindhold) og den tilknyttede annoncedestination. Vi tager også højde for kontooplysninger (f.eks. historik med hensyn til politikovertrædelser) og andre oplysninger, der angives via rapporteringssystemer (hvor sådanne er tilgængelige) og registreres i forbindelse med vores undersøgelser.