Oppdatering av retningslinjene for helsetjenester og legemidler (juni 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juni 2023 oppdaterer vi retningslinjene for helsetjenester og legemidler i Google Ads for å tydeliggjøre restriksjoner knyttet til reseptbelagte legemidler for dyr som ikke er kandidater for misbruk av mennesker eller andre typer misbruk. Foreløpig kan annonsører bruke et lite sett med forhåndsgodkjente termer om reseptbelagte legemidler for dyr i annonser som er målrettet mot målgruppesegmenter som bruker personlig tilpasset annonsering, deriblant remarketinglister. Etter denne oppdateringen, som er i tråd med retningslinjene for personlig tilpasset annonsering, kan annonsører bruke termer for reseptbelagt legemidler for dyr når legemidlene og de oppførte ingrediensene er ment for dyr og ikke er kandidater for misbruk av mennesker eller andre typer misbruk.

Denne oppdateringen har ingen innvirkning på restriksjonene på termene for reseptbelagte legemidler for dyr som finnes i retningslinjene for helsetjenester og legemidler:

Termer for legemidler for dyr som er pålagt restriksjoner

I kampanjer som målrettes mot USA eller Canada, legger Google restriksjoner på bruken av termer for reseptbelagte legemidler for dyr når legemidlene er ment for dyr og ikke er kandidater for misbruk av mennesker eller andre typer misbruk. Reseptbelagte legemidler for dyr som er kandidater for misbruk av mennesker eller andre typer misbruk, er underlagt retningslinjene for termer for reseptbelagte legemidler. Selv om du ikke trenger å være sertifisert for å vise annonser, må du være sertifisert hvis du vil målrette annonser mot søkeord klassifisert som termer for reseptbelagte legemidler for dyr i USA eller Canada. Se hvordan du søker om sertifisering.

(Lagt ut i juni 2023)