Actualització de la política d'assistència sanitària i medicaments (juny de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El juny de 2023, la política d'assistència sanitària i medicaments de Google Ads s'actualitzarà per aclarir les restriccions sobre els medicaments veterinaris dispensats amb recepta que no siguin susceptibles d'un ús inadequat o d'abús per part de les persones. Actualment, els anunciants poden utilitzar un conjunt reduït de termes aprovats prèviament relacionats amb medicaments veterinaris dispensats amb recepta als anuncis que s'orienten a segments de públic de publicitat personalitzada, com ara les llistes de remàrqueting. Amb aquesta actualització, alineats amb la política de publicitat personalitzada, els anunciants podran utilitzar termes relacionats amb medicaments veterinaris dispensats amb recepta en què els medicaments i els principis de la seva composició enumerats siguin només per a ús animal i que no siguin susceptibles d'un ús inadequat o d'abús per part de les persones.

Aquesta actualització mantindrà les restriccions existents sobre termes relacionats amb medicaments veterinaris dispensats amb recepta d'acord amb la política d'assistència sanitària i medicaments:

Termes relacionats amb medicaments veterinaris restringits

Per a campanyes orientades al Canadà o als Estats Units, Google restringeix l'ús de termes relacionats amb medicaments veterinaris dispensats amb recepta quan els medicaments són només per a ús animal i no són susceptibles d'un ús inadequat o d'abús per part de les persones. Els medicaments veterinaris dispensats amb recepta que són susceptibles d'un ús inadequat o d'abús per part de les persones estan subjectes a la política de termes relacionats amb medicaments restringits. Si bé no cal que hàgiu obtingut una certificació per difondre anuncis, sí que cal que hàgiu obtingut una certificació a fi de segmentar per paraules clau els termes relacionats amb medicaments veterinaris dispensats amb recepta al Canadà i als Estats Units. Consulteu com la podeu sol·licitar.

(Publicat el juny de 2023)