Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (mai 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I mai 2023 skal Google oppdatere definisjonen av valgkampannonser i Australia slik at den omfatter annonser som promoterer noe av dette:

• føderale australske partier eller kandidater til eller nåværende folkevalgte i Representantenes hus eller Senatet i Australia eller folkeavstemninger gjennomført av den australske valgkommisjonen
  • delstatlige eller områdespesifikke politiske partier eller kandidater til eller nåværende folkevalgte i delstatlige eller områdespesifikke embeter eller folkeavstemninger gjennomført av delstatlige eller områdespesifikke valgkommisjoner fra noen av følgende delstater og områder:
    • Australian Capital Territory
    • New South Wales
    • Northern Territory
    • Queensland
    • Sør-Australia
    • Tasmania
    • Victoria
    • Vest-Australia

Alle annonsører som ønsker å kjøre valgkampannonser i Australia, må bekreftes av Google. Annonsører som ønsker å kjøre australske valgkampannonser i Australia, må fullføre bekreftelsen for kjøring av valgkampannonser i Australia.

Du finner mer informasjon i denne artikkelen.

(Lagt ut i april 2023)