Haittaohjelmat

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin haittaohjelmia koskeva käytäntö päivitetään heinäkuun puolivälissä. Muotoilemme käytännön uudelleen, jotta mainostajat saavat enemmän tietoa toimintatavoista, jos käytäntöä sattuu rikkomaan. Muutos vaikuttaa kaikkiin maihin. Teimme tämän päätöksen selkiyttääksemme haittaohjelmia koskevaa käytäntöä. Käytännön kuvaussivu päivitetään muutoksen mukaan.
(Lähetetty 29.6.2011)