Programari maliciós

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre programari maliciós s'actualitzarà aproximadament a mitjans de juliol. Formalitzarem la nostra política i donarem als anunciants més informació sobre el que poden fer si infringeixen aquesta política. Aquest canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per fer més clara la nostra política de programari maliciós per als anunciants. La pàgina de descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 29 de juny de 2011)