Oppdateringer av programmet for annonsørbekreftelse (april 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Noen få annonsører kan være kvalifisert til å sende inn identitetsbekreftelse for å få tilgang til Bedriftsinformasjon-funksjonen som gjør at annonsører kan bruke et bedriftsnavn og en bedriftslogo i søkeannonsene sine. Annonsører som er kvalifisert til å delta i dette programmet, får se et alternativ i Google Ads-kontoen om å fullføre annonsørbekreftelsen for å få tilgang til denne funksjonen. Det settes ingen frist for å gjennomføre dette programmet for annonsørbekreftelse, og det blir ingen konsekvenser hvis programmet ikke fullføres eller kravene ikke innfris.

(Lagt ut i april 2023)