Uppdatering av policyn gällande myndighetstjänster och officiella tjänster för auktoriserade bilregistreringsmyndigheter i Kalifornien (februari 2023)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Inför den tidigare meddelade uppdateringen av Google Ads-policyn gällande myndighetsdokument och officiella tjänster och med omedelbar verkan genomförs en provdrift med en grupp annonsörer som är auktoriserade av delstaten Kalifornien att behandla bilregistreringsuppgifter åt den. Dessa annonsörer får visa annonser för att marknadsföra dessa tjänster som de är auktoriserade för.

När uppdateringen för policyn gällande myndighetsdokument och officiella tjänster träder i kraft i slutet av mars får dessa av delstaten auktoriserade enheterna fortsatt tillstånd att annonsera för myndighetsdokument och officiella tjänster, under förutsättning att de uppfyller kraven på certifiering och att de genomför den nödvändiga certifieringsprocessen.

(Upplagt i februari 2023)