Update van het Beleid voor overheidsdocumenten en -services voor gemachtigde entiteiten op het gebied van voertuigregistratie in Californië (februari 2023)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Vooruitlopend op de eerder aangekondigde update van het Beleid voor overheidsdocumenten en -services van Google Ads en met onmiddellijke ingang, start er een pilot met een groep adverteerders die is gemachtigd door de staat Californië om namens die staat voertuigregistraties uit te voeren. Deze adverteerders mogen advertenties laten lopen voor de promotie van de services waarvoor ze gemachtigd zijn.

Als de update van het Beleid voor overheidsdocumenten en -services eind maart van kracht wordt, blijven deze door de overheid gemachtigde entiteiten toestemming houden om te adverteren voor overheidsdocumenten en -services, mits ze aan onze certificeringvereisten voldoen en het vereiste certificeringsproces doorlopen.

(Gepost in februari 2023)