Päivitys viranomaisasiakirjoja ja ‑palveluita koskevaan käytäntöön yhteisöille, joilla on Kalifornian osavaltion valtuutus rekisteröidä ajoneuvoja (helmikuu 2023)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Ilmoitimme aiemmin viranomaisasiakirjoja ja ‑palveluita koskevaan Google Ads ‑käytäntöön tehtävästä päivityksestä. Ennen sen voimaantuloa toteutamme pilottiohjelman, jossa on mukana mainostajia, joilla on Kalifornian osavaltion valtuutus rekisteröidä ajoneuvoja. Pilottiohjelmassa ne voivat mainostaa palveluja, joita niillä on lupa harjoittaa.

Kun päivitetty viranomaisasiakirjoja ja ‑palveluita koskeva käytäntö tulee voimaan maaliskuun lopulla, nämä viranomaisten valtuuttamat yhteisöt voivat jatkaa viranomaisasiakirjojen ja ‑palvelujen mainostamista, mikäli ne täyttävät mainontalupavaatimukset ja läpäisevät mainontalupaprosessin.

(Julkaistu helmikuussa 2023)