Actualització de la política d'ús abusiu de la xarxa publicitària (febrer de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El maig de 2023, la política de programari maliciós o no desitjat de Google Ads es dividirà en tres polítiques independents: la de programari maliciós, la de llocs web en perill i la de programari no desitjat. Començarem a aplicar aquestes polítiques el 9 de maig de 2023, i n'intensificarem l'aplicació fins a completar-la en unes quatre setmanes. Fins que aquests canvis en les polítiques entrin en vigor, continuarem aplicant la política de programari maliciós actual.

Què canviarà

• Programari maliciós: l'abast de la política de programari maliciós es redueix per prohibir la distribució intencionada de programari maliciós o "malware" que pugui danyar un ordinador, un dispositiu o una xarxa, o accedir-hi sense autorització. Aquesta prohibició s'aplica als vostres anuncis i al programari que el vostre lloc web o la vostra aplicació allotgen o al qual enllacen, independentment de si el programari es promociona a través de la xarxa publicitària de Google. Ara, les infraccions de la política de programari maliciós es consideraran infraccions molt greus.
  • Llocs web en perill: un lloc web en perill fa referència a un lloc web o una destinació el codi dels quals s'ha manipulat o piratejat per actuar de manera que beneficiï un tercer sense el coneixement del propietari o de l'operador del lloc web o la destinació, i sovint de manera que causi danys als usuaris del lloc web. Els vostres anuncis no poden utilitzar destinacions en perill o que s'hagin piratejat. Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim set dies abans de la suspensió del compte.
  • Programari no desitjat: no es permeten els anuncis ni les destinacions que infringeixen la política de programari no desitjat de Google. Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim set dies abans de la suspensió del compte.

Reviseu aquesta actualització de la política per determinar si algun dels vostres anuncis entra dins del seu àmbit d'aplicació i, si és així, traieu-lo abans del 9 de maig de 2023.

(Publicat el febrer de 2023)