Opdatering af politikken vedrørende sundhed og medicin (april 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I april 2023 opdaterer Google politikken vedrørende sundhed og medicin, der specifikt gælder for Sverige, så telemedicinudbydere kan promovere onlineapotektjenester. Det betyder, at LegitScript-certificerede telemedicinudbydere kan ansøge om tilladelse til sundhedsrelateret annoncering.

Sverige

Produkt Tilladt?

Onlineapoteker

ja, bekræftet Tilladt med begrænsninger

Google tillader promovering af onlineapoteker i 2 sammenhænge:

• Apoteker, der er registreret hos den svenske levneds- og lægemiddelstyrelse (Läkemedelsverket)
  • Telemedicinudbydere, der er akkrediteret af LegitScripts LegitScript Healthcare Merchant Certification and Monitoring Program, som tilbyder telemedicincertificering til websites, der leverer virtuelle sundhedstjenester og giver mulighed for udskrivning af recepter.

Annoncører må ikke promovere receptpligtig medicin i deres annoncer, på deres landingssider eller i deres søgeord. Få flere oplysninger, eller ansøg om LegitScript-certificering. Annoncører skal også være certificeret af Google. Se, hvordan du ansøger.

(Opslået i marts 2023)