Update van het Beleid voor misbruik van het advertentienetwerk (februari 2023)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In februari 2023 wijzigt Google de naam van het gedeelte 'Richtlijnen voor webmasters' van het Beleid voor misbruik van het advertentienetwerk in 'Spambeleid voor Google Zoeken'. Betrokkenheid bij praktijken die in strijd zijn met het Spambeleid voor Google Zoeken is verboden en alle advertenties die in strijd zijn met dit beleid, worden afgekeurd.

(Gepubliceerd in februari 2023)