Beeldadvertenties: functies met animatie

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

De Google Ads-vereisten voor beeldadvertenties worden begin juli 2011 gewijzigd. We versoepelen het beleid en staan nu ook bepaalde functies met pseudo-animatie toe, inclusief muiseffecten. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen om ons beleid voor andere advertentie-indelingen dan tekstadvertenties te vereenvoudigen. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 21 juni 2011)