Billedannoncer – animerede funktioner

Google Ads-kravene til billedannoncer vil blive ændret i begyndelsen af juli 2011. Vi udvider vores politik, så vi tillader visse falske animerede funktioner, herunder museeffekter. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for at forenkle vores politikker vedrørende formater, der ikke er tekstannoncer. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres politikbeskrivelsen, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 21. juni 2011)