Anuncis d'imatge: funcions d'animació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Els requisits de Google Ads per als anuncis d'imatge es modificaran a principis de juliol de 2011. Rebaixarem la nostra política per permetre determinades funcions d'animació d'imitació, inclosos els efectes del ratolí. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per simplificar les nostres polítiques dels formats d'anuncis que no són de text. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 21 de juny de 2011)