Opdateringer af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (februar 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2023 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere omfanget og kravene mht. annoncering for komplekse spekulative finansielle produkter.

Fra og med den 10. marts 2023 har annoncører, som ønsker at målrette annoncer for kryptovalutabørser mod De Forenede Arabiske Emirater, tilladelse til at annoncere for disse produkter og tjenester, forudsat at de opfylder nedenstående krav og er blevet certificeret af Google.

De Forenede Arabiske Emirater (kryptovalutabørser)

Google tillader annoncer, som promoverer kryptovalutabørser og er målrettet mod De Forenede Arabiske Emirater, forudsat at annoncøren har enten (a) licens til formidling af multilateral handel fra FSRA (Financial Services Regulatory Authority) eller (b) licens fra VARA (Virtual Asset Regulatory Authority).

Husk! Vi forventer, at alle annoncører overholder de lokale love i alle de områder, deres annoncer er målrettet mod. Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

(Opslået i februar 2023)