Opdateringer af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (marts 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2023 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere omfanget og kravene mht. annoncering for komplekse spekulative finansielle produkter.

Fra og med den 10. marts 2023 har annoncører, der promoverer komplekse spekulative finansielle produkter (differencekontrakter, finansiel spreadbetting og produkter, der dækker over det samme), som er målrettet mod Brasilien, tilladelse til at annoncere for disse produkter og tjenester, forudsat at de opfylder nedenstående krav og er blevet certificeret af Google.

Brasilien (differencekontrakter, finansiel spreadbetting)

Google tillader annoncer, der promoverer komplekse spekulative finansielle produkter, som er målrettet mod Brasilien, hvis annoncøren har licens hertil fra de brasilianske børsmyndigheder (CVM). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt, heriblandt begrænsninger med hensyn til lånefinansieret afkastforøgelse og krav vedrørende risikoadvarsler.

Annoncører skal også være certificeret af Google.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

(Opslået i februar 2023)