Hacken

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake hacking wordt begin juli 2011 gewijzigd. Het beleid wordt zodanig gewijzigd dat het niet is toegestaan reclame te maken voor services voor wijziging van of decodeersleutels voor FTA (free-to-air)-ontvangers of voor webcontrolesoftware en -apparaten die informatie verzamelen, vastleggen of doorsturen zonder medeweten van de gebruiker, tenzij ze zijn bedoeld voor gebruik met kinderen of werknemers. De wijziging geldt voor alle landen. We hebben deze beslissing genomen op basis van juridische feedback. We zullen een melding verzenden naar adverteerders op wie deze wijziging van invloed is. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt om deze wijziging te weerspiegelen.
(Gepubliceerd op 21 juni 2011)