Hacking

Google Ads-politikken om hacking vil blive ændret i starten af juli 2011. Politikken ændres for at forbyde tjenester vedr. ændring af FTA-modtagere (free-to-air) og dekrypteringsnøgler samt webovervågningssoftware og enheder, der indsamler, logfører eller videresender oplysninger uden brugerens samtykke, medmindre de markedsføres til brug med børn eller ansatte. Ændringen gælder for alle lande. Denne beslutning er blevet truffet på baggrund af juridisk feedback. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort den 21. juni 2011)