Pirateria informàtica

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre la pirateria informàtica es modificarà a principis de juliol de 2011. La política canviarà per prohibir els serveis de modificació de receptors d'emissió lliure o serveis de claus de desencriptació, i programari o dispositius de monitoratge web que apleguin, enregistrin o transmetin informació sense el consentiment de l'usuari, tret que no s'anunciïn per utilitzar-los amb els fills o els empleats. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per consideracions legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 21 de juny de 2011)