Pirateria informàtica

La política de Google Ads sobre la pirateria informàtica es modificarà a principis de juliol de 2011. La política canviarà per prohibir els serveis de modificació de receptors d'emissió lliure o serveis de claus de desencriptació, i programari o dispositius de monitoratge web que apleguin, enregistrin o transmetin informació sense el consentiment de l'usuari, tret que no s'anunciïn per utilitzar-los amb els fills o els empleats. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per consideracions legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 21 de juny de 2011)