Sanitat i medicaments: proves de VIH, HGH, DHEA, melatonina

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments es modificarà a principis de juliol de 2011. La política canviarà per prohibir globalment la promoció de determinades proves de VIH per fer a casa i els productes d'hormona del creixement humà (HGH). A més, la política canviarà per permetre la promoció de DHEA i melatonina al Canadà. Hem pres aquestes decisions per motius legals. Google enviarà notificacions als anunciants afectats. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 21 de juny de 2011)