Päivitys Google Adsin käytäntövaatimuksiin (joulukuu 2022)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Googlen Mainostuskäytäntöjen ohjekeskuksen "Tietoja käytännöistä" ‑kohtaan lisätään 21.2.2023 seuraava maininta:

Mainostajat eivät saa mainostaa sisältöä tai toimia tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa käyttäjillemme, työntekijöillemme tai Google Ads ‑ekosysteemille. Jos havaitsemme tällaista sisältöä tai toimintaa, voimme ryhtyä toimiin ja esimerkiksi rajoittaa mainoksiasi, estää ne tai jäädyttää tilisi.

(Julkaistu joulukuussa 2022)