Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (februar 2023)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I februar 2023 oppdaterer Google vilkårene for amerikanske valgkampannonser knyttet til lokal- og delstatsvalg i retningslinjene for politisk innhold.

Annonser knyttet til avstemninger om forslag til lovendringer samt annonser for kandidater som stiller til lokalvalg i Idaho, blir forbudt.

Annonser knyttet til avstemninger om forslag til lovendringer samt annonser for kandidater som stiller til valg på delstatsnivå og føderalt nivå, kommer fortsatt til å være tillatt. Annonsører som ønsker å kjøre amerikanske valgkampannonser i Idaho, må bekreftes av Google. Finn ut hvordan du søker om å bli verifisert.

Du finner mer informasjon i denne artikkelen.

(Lagt ut i desember 2022)