Actualització dels productes i serveis perillosos, i de l'assistència sanitària i medicaments (desembre de 2022)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 20 de gener de 2023, s'actualitzaran les polítiques de productes i serveis perillosos i d'assistència sanitària i medicaments de Google Ads a fi de permetre a Califòrnia, Colorado i Puerto Rico la promoció de productes farmacèutics aprovats per l'Administració d'Aliments i Fàrmacs dels Estats Units (FDA) que continguin cannabidiol (CBD) i productes tòpics amb CBD derivat del cànem i un contingut de THC del 0,3% o menys. Alguns formats, com ara el masthead de YouTube, no seran aptes per difondre's. El CBD es traurà de la llista de productes farmacèutics i suplements no aprovats. Continuen sense estar permesos tots els anuncis que promocionin altres productes basats en el CBD, com ara suplements, additius alimentaris i inhalants.

Als Estats Units, només els productes tòpics amb CBD que hagin obtingut la certificació de LegitScript es poden promocionar a Google. La certificació requerirà que els productes que es volen anunciar: (1) proporcionin mostres del producte a fi de testar si compleixen els límits legals de THC; i (2) facilitin a LegitScript un certificat d'anàlisi extern. LegitScript no certifica productes farmacèutics amb CBD aprovats per l'FDA.

LegitScript cobra una tarifa per processar i supervisar els sol·licitants. Per obtenir més informació sobre la certificació de LegitScript i enviar una sol·licitud, visiteu el lloc web de LegitScript. Els anunciants poden sol·licitar la certificació immediatament.

Els anunciants de CBD recreatiu certificats per LegitScript i els productes farmacèutics aprovats per l'FDA que continguin CBD han d'obtenir la certificació de Google a fi de poder començar a anunciar-se. Els anunciants poden sol·licitar la certificació de Google a partir del 20 de gener de 2023, quan es publiqui el formulari.

(Publicat el desembre de 2022)