Updates van het Beleid voor kansspelen en spellen (november 2022)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In november 2022 wordt het Beleid voor kansspelen en spellen van Google Ads in de Verenigde Staten geüpdatet. Vanaf 21 november 2022 accepteren en tonen we advertenties voor wedden op sportwedstrijden van gecertificeerde entiteiten die hiervoor een licentie van de overheid hebben gekregen en van gelicentieerde verzamelsites of gecertificeerde entiteiten met een licentievrijstelling in Maryland.

Adverteerders moeten een aanvraag indienen voor certificering.

De pagina met het Beleid voor kansspelen en spellen wordt geüpdatet als het beleid van kracht wordt op 21 november 2022.

(Gepost in november 2022)