Meddelelse om ændring af politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder i marts 2023 (november 2022)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I marts 2023 opdateres Google Ads-politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, hvilket indebærer, at udbydere, der er godkendt af en offentlig myndighed, får tilladelse til at promovere dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder. Vi begynder at håndhæve den opdaterede politik i marts 2023, og i januar 2023 giver vi nærmere oplysninger om, hvornår den bliver håndhævet fuldt ud.

I marts 2023 opdateres politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder, hvilket indebærer, at det ikke længere kun er offentlige myndigheder, men også udbydere, der er godkendt af en offentlig myndighed, som har tilladelse til at promovere dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder. Hvis du har fået tilladelse fra en offentlig myndighed til at levere et dokument eller yde en tjeneste på vegne af den pågældende myndighed, og tilladelsen er tydeligt angivet på myndighedens website, er du berettiget til at ansøge om certificering fra Google, og hvis du bliver certificeret, har du lov til at promovere dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Vi udfaser den aktuelt anvendte definition "delegeret udbyder" i denne politik, hvoraf det fremgår, at en annoncør anses for at være delegeret udbyder, hvis vedkommende er blevet officielt bemyndiget af den oprindelige udbyder (den offentlige myndighed) til at levere bestemte produkter eller yde bestemte tjenester på den pågældende myndigheds vegne, forudsat at disse handlinger enten normalt udføres af eller tidligere er blevet udført af myndigheden selv. Annoncører, der er registreret som delegeret udbyder i henhold til den aktuelt gældende politik, opfylder automatisk kravene til registrering som udbyder, der er godkendt af en offentlig myndighed, og har fortsat tilladelse til at køre annoncer.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest 7 dage før en eventuel suspendering af din konto.

Opslået i november 2022