Opdateringer af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (januar 2023)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I januar 2023 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester for at præcisere omfanget og kravene mht. annoncering for komplekse spekulative finansielle produkter.

Fra og med januar 2023 har annoncører, der promoverer komplekse spekulative finansielle produkter (differencekontrakter, forex-handel med rullende spotkontrakter, finansiel spreadbetting og produkter, der dækker over det samme), som er målrettet mod De Forenede Arabiske Emirater, tilladelse til at annoncere for disse produkter og tjenester, forudsat at de opfylder nedenstående krav og er blevet certificeret af Google.

De Forenede Arabiske Emirater (differencekontrakter og forex-handel med rullende spotkontrakter)

• Google tillader annoncer, der promoverer komplekse spekulative finansielle produkter, som er målrettet mod De Forenede Arabiske Emirater, hvis udbyderen af disse produkter har licens fra en af følgende myndigheder: SCA (Securities & Commodities Authority), DFSA (Dubai Financial Services Authority) i DIFC (Dubai International Financial Centre) eller FSRA (Financial Services Regulatory Authority) for ADGM (Abu Dhabi Global Market). Andre lokale juridiske krav skal også være opfyldt, heriblandt begrænsninger med hensyn til lånefinansieret afkastforøgelse og krav med hensyn til risikoadvarsler.
  • Annoncører skal også være certificeret af Google.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Du får en advarsel senest syv dage før en eventuel suspendering af din konto.

Opslået i november 2022