Actualitzacions de la política de productes i serveis financers (gener de 2023)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El gener de 2023, Google actualitzarà la política de productes i serveis financers a fi d'aclarir-ne l'abast i els requisits per a la publicitat productes financers especulatius complexos.

A partir del gener de 2023, els anunciants que ofereixin productes financers especulatius complexos (contractes per diferències, contractes de divises al comptat, apostes sobre diferencials financers i productes similars) orientats als Emirats Àrabs Units podran anunciar aquests productes i serveis si compleixen els requisits següents i tenen la certificació de Google.

Emirats Àrabs Units (contractes per diferències, contractes de divises al comptat)

• Google permet els anuncis que promocionen productes financers especulatius complexos orientats als Emirats Àrabs Units, sempre que el proveïdor d'aquests productes hagi obtingut la llicència d'una de les autoritats següents: l'autoritat de valors i mercaderies (Securities & Commodities Authority, SCA), l'autoritat de serveis financers de Dubai (Dubai Financial Services Authority, DFSA) del centre financer internacional de Dubai (Dubai International Financial Centre, DIFC) o l'autoritat reguladora de serveis financers (Financial Services Regulatory Authority, FSRA) del mercat global d'Abu Dhabi (Abu Dhabi Global Market, ADGM). A més, s'han de complir la resta de requisits legals locals, com ara els advertiments de riscos i els límits de palanquejament.
  • Els anunciants també han d'haver obtingut la certificació de Google.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense advertiment previ. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte.

(Publicat el novembre de 2022)