Opdateringer af politikken vedrørende hasardspil og spil (oktober 2022)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I oktober 2022 opdateres Google Ads-politikken vedrørende hasardspil og spil for USA, hvilket indebærer, at certificerede juridiske enheder med statslicens i Ohio får tilladelse til at køre annoncer for sportsvæddemål fra og med den 17. oktober 2022.

Annoncører skal ansøge om certificering

Siden Politik vedrørende hasardspil og spil opdateres, når den opdaterede politik træder i kraft den 17. oktober 2022.

(Opslået i oktober 2022)