Sammenligningsshopping og rejsesammenligning

Google Ads-politikken vedrørende prissammenligning vil blive ændret omkring midten af maj. Vi forenkler vores politikker vedrørende prissammenligning af rejser og websteder, så de nu håndhæves via vores politik om overgangssider. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for at strømline vores politikker over for vores brugere og annoncører. Når opdateringerne er trådt i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken om overgangssider, så den afspejler de pågældende ændringer.
(Offentliggjort den 11. maj 2011)